Undersökningar för kundnöjdhet eller bemötande

Är det inte en rejäl inflation på alla kundundersökningar man utsätts för? I stort sett varenda kontakt man har med en instans så får man i telefonen höra “, du kommer att bli uppringd efter avslutat samtal där du får 3 frågor, det beräknas ta 15 sekunder. Eller, detta samtal spelas in i kvalitetssyfte, vi vill göra allt för att förbättra oss.

Det kan också vara så att efter avslutat ärende då får man epost med en länk till frågor. 

Frågan är om dessa används till något? De verkar ju inte användas. Jag har svarat att jag inte vill få denna fråga, bli uppringd, få en massa frågor skickad till mig. Det fortsätter dock, till och med ökar i  omfattning. 

Folksam är senaste aktören jag hade kontakt med, de vill inte ha e-post, för det strider mot GDPR. De har kötider på mer än en timma för att ringa in.De har just dessa oerhört störande meddelande om att man kan bli uppringd, eller att samtalet spelas in. Vi har under de senaste 2 åren haft lite skadeärenden, det är med husdjuren, med bilen och nu senast med en dator. Det går inte att komma i kontakt med dem. Så min fråga är om dessa “kvalitets höjande frågor, eller inspelningar” verkligen fyller någon funktion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *